Perustettiin sitten teatteryhmä

Yksi viime viikon innostavista tapahtumista oli se, että yhdessä muutaman teatteriopiskelijakaverini kanssa perustimme tatteriryhmän ja -yhdityksen. Teatteri Elo on sen nimi (toivottavasti menee läpi rekisteröinnissä). Meillä on aivan mahtavia suunnitelmia tulevan varalle, kerron niistä lisää kunhan saamme toiminnan käyntiin.

teatteri1

Yhdistyksen perustamiskokous pidettiin laiturilla Helsingin keskustassa, meidän kokoukset vedetään jatkossakin asianmukaisella tyylllä. Laura pitää kirjaa ja Merkku ja Elli keskittyvät (syömisen lisäksi) ideointiin

Olen ollut aina aikaisemmin vähän huono kertomaan tällaisista jutuista, jotka ovat vielä keskeneräisiä ja epävarmoja. Aina on pitänyt suunnittella todella tarkkaan ja tehdä pitkään töitä asian parissa ennen kuin on uskaltanut kertoa siitä. Miksi ihmeessä? Mitä pelottavaa siinä on? Epävarmuus, se, että homma ei lähdekään käynttin odotetusta, tai vaikka epäonnistuu kokonaan. Mitä sitten! Olen ihan valtavan innostunut tästä, ja se riittää. Nyt katsotaan mitä kaikkea saamme aikaan.

teatteri2

Ihanat teatterihörhöt. Meistä kuullaan vielä!

Opiskelimme näiden naisten kanssa yhdessä Teatterikorkeakoulussa 1,5 vuoden ajan näyttelijäntyön perusopintoja. Se oli minulle tärkeä vaihe elämässä. Pääsin takaisin minulle rakkaan lajin pariin (nuorena olin hakemassa opiskelemaan Teatterikorkeakouluun), opiskelemaan sitä huippuopettajien johdolla, upeassa porukassa. Tiedän, että teatteri ja näyttelijäntöyn opit tulevat vielä näyttäytymään minulle merkityksellisinä tulevissa töissäni tämän teatteriryhmän lisäksi. On hienoa saada opiskelemiaan asioita käytäntöön ja päästä tekemään taas asioita, jotka ovat olleet minulle valtavan tärkeitä nuoruudessani. Nyt vaan annetaan palaa!

teatteri3

Meidän kokoukset järjestetään aina laiturilla, päätimme Ellin kanssa