Puhdistamista ja puhdistautumista

Olen ottanut tästä yksinäisestä päivästä kaiken irti ja käyttänyt suuren osan ajastani puhdistamiseen ja puhdistautumiseen.  Ostin ison ulkoisen muistilevyn, johon siirsin kaikki vanhat tarpeettomat tiedostot tietokoneeltani. Tämän lisäksi poistin valtavan määrän vanhoja työtiedostojani ja tyhjensin sähköpostilaatikkoani – surutta roskakoriin vaan. Ihan mielettömän hyvä olo! Tuntuu, että tämä oli tärkeää erityisesti symbolisesti, sillä vapauttamalla tilaa tietokoneestani tuntuu, että vapautin ison painolastin myös itseltäni ja puhdistuin valtavasti henkisesti. Enää ei ole vanhoja työlasteja kuormittamassa tietokonettani eikä mieltäni; olen raivannut tilaa uudelle. Suosittelen kokeilemaan!

puhdistautuminen

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.