Tämä nainen on rautaa!

Tämä juttu nimeltä Hyväksy varjosi, löydä karismasi on mielenkiintoinen! Minulla on ollut suuri kunnia olla Maaretan coachattavana, ja hän on ihana ystävä. Tapasin Maarettaa vain hetki sitten Helsingissä, ja keskustelimme kirjailijan työstä, elämänmuutoksista ja ihmeistä; on ihanaa kun ympärilläni on nykyään koko ajan enemmän sellaisia ystäviä, jotka ymmärtävät mistä puhun – tällasia samanlaisia hengenheimolaisia, jotka uskaltavat puhua elämän vaikeista asioista avoimesti ja rehellisesti. Odotan innolla Maaretan uutta kirjaa, sillä se on aivan uudenlainen avaus johtamisen markkinoilla. Tämä nainen on todella rautaa!

Erityisesti tämä kohta jutussa kolahti minuun: ”Ikävä kyllä, kaikki se minkä tuomitsemme muissa, löytyy jossain muodossa torjuttuna meistä itsestämme. Asialla on tällöin oma varjomme, eivät muiden ihmisten ominaisuudet. Kun varjo aktivoituu, mustavalkoinen ajattelu ottaa meissä vallan hyväksynnän sijaan. Varjon takaisessa piilossa on kuitenkin kätkeytyneenä myös huimin potentiaalimme. Jos uskallamme paljastaa heikkoutemme muiden edessä, teemme valtavan harppauksen omassa kasvussamme. Samalla varjosta tulee vahvuutemme. Tämän ajatuksen hyväksyminen voi olla monelle vaikeaa. Mitä korkeammassa asemassa olemme, sitä hankalampaa kontrollista luopuminen ja irti päästäminen meille on. Sillä mitä muuta kuin sitä oman heikkoutensa paljastaminen on?”

uusivarjo

/Maija, jolla näitä varjokuvia näyttää riittävän… wonder why?

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.