Masentaa

Meni sitten neljä päivää sairastaessa, ja vieläkään en ole täysin kunnossa. En pysty syömään! Alkaa mennä hermo, kun tietää, että saadakseen voimansa takaisin tarvitsee ruokaa, mutta mikään ei maistu tai jos jotain pakottautuu syömään, vatsa tulee todella kipeäksi. Ja kun ei ole energiaa, alkaa masentaa.

Mase

Ja ahdistaa. Nyt harmittaa todella paljon se, että juuri elämästä on vilahtanut neljä päivää aivan hukkaan; en ole pystynyt tekemään mitään. Ja edelleen päässä vaan ajatus seisoo, enkä kykene järkevään ajatteluun. Ja kun just nyt pitäisi pystyä järkevään ajatteluun! Saamaton olo. Tekisi vaan mieli nukkua.

mase2

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.