Yrittäjähenkinen lukijani, kaipaan ajatuksiasi

Muistuttelen tästä pari viikkoa sitten kirjoittamastani blogista ja kysymyksistäni koskien yrittäjyyttä sekä yrityksen perustamista. Vielä koko tämän viikon ajan kuulen mielelläni ajatuksiasi, yrittäjähenkinen lukijani!

**************************

Nyt on aika testata uuden blogini ja sosiaalisen median toimivuutta. Kysyn apuasi, rakas lukijani! Suunnittelen innostavaa yrittäjyysaiheista projektia, ja sitä varten haluan kuulla ajatuksiasi. Mikäli sinä (tai joku tuttavasi, linkkaa mieluusti tätä blogiani eteenpäin!) haaveilet yrityksen perustamisesta, olet aloittava yrittäjä tai toiminut jo pidempään yrittäjänä, mutta muistat hyvin aloittamisvaiheen, haluaisin tietää: Mikä yrittäjyydessä pelottaa? Jos unelmoit yrityksen perustamisesta, mitkä asiat estävät uskalluksen tarttua haaveeseesi? Miten voisit voittaa nuo pelkosi?

Vastaa yhdellä tai useammalla sanalla joko kommentoimalla tähän postaukseen tai laittamalla minulle viesti Facebookissa tai sähköpostitse osoitteeseen maija@ilmoniemi.com 8.9. mennessä. Vastanneiden kesken arvon ihanan ystäväni ja superyrittäjä Ollis Leppäsen syyskuussa julkistettavan kirjan (1 kpl) Liiketoimintasuunnitelma roskakoriin. Palaan arvontaan syyskuussa, onnettaren suosikki saa uunituoreen kirjan käsiinsä heti sen painosta tullessa.

Kirjoitin itsekin yhdessä muutaman asiantuntijan kanssa muutama vuosi sitten kirjan nimeltä Uuden yrittäjän käsikirja. Se on minun tarinani yrityksen perustamisesta. Olipa hauska kaivaa se taas esiin kirjahyllystä, ja muistaa kaikki ajatukset, joita mielessä liikkui, kun perustin ensimmäisen oman yritykseni vuonna 2007. Aika lentää! Ja pistetäänpä kerta kiellon päälle: toinen onnekas vastaaja saa palkinnoksi tämän kirjan!

uykk

Ja se tuleva projekti, sehän sinua kiinnostaa… Se on jotain tällaista:
Sinulla on unelma.
Olet valtavan innoissasi, tunnet jännittävää kutkutusta. Uskaltaisitko?
Ehkä pelkäät, tarvitset tukea hypätäksesi kynnyksen yli ja mahdollisuuden jakaa unelmasi samaa ajattelevien kanssa.
Haluat tehdä unelmastasi totta. Tiedät, että taskussasi on kultakimpale – ja sinulla munaa. Saatat tarvita apua käytännön asioissa ja sen viimeisen potkun takamukselle.
Sinusta tulee yrittäjä! Kaikki on jo valmiina, nyt tehdään unelmastasi totta.

Stay tuned, tästä mahtiproggigsesta kerron lisää lähitulevaisuudessa!

2 thoughts on “Yrittäjähenkinen lukijani, kaipaan ajatuksiasi

  1. Päivitysilmoitus: Kysymys: Kenen yrittäjän selviämistarinan haluat kuulla? | MaiLife

  2. Päivitysilmoitus: Vastauksia kaivataan: Kuka yrittäjä kiinnostaa? | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.