Kirjoittaisinko kirjan kuukaudessa?

Istun Helsingissä Kampin kauppakeskuksen Johto Caféssa odottaen palaveriseuraa ja potien totaalista writers blockia. Pitäisi kirjoittaa blogia, hahmottaa kaikenlaisia erilaisia kirjoitustöitä ja sitä… Kirjaani. Kirjan kirjoittaminen on kyllä maailman yksinäisintä (ja siksi varmasti vaikeinta) hommaa! Tarvitsisin niin kipeästi apua ja sparrausta ja potkua takamukselle.

johtocafe

Ja nyt sitä olisi tarjolla. Ihana Katri on heittänyt haasteen juuri kaltaisilleni kirjailijanaluille ja kailkille muille, jotka haluavat saada kirjansa ihan oikeasti valmiiksi: hän haastaa meidät kirjoittamaan kirjan valmiiksi kuukaudessa! Voisiko kirjan oikeasti kirjoittaa kuukaudessa? Apua, uskaltaisinko ottaa haasteen vastaan?! Olisinko oikeasti valmis tekemään kirjan, vai puhunko tässä vain lämpimikseni. Lähtisitkö Sinäkin mukaan?

kirjahaaste640

One thought on “Kirjoittaisinko kirjan kuukaudessa?

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.