Hyvää huomenta Bom Sucessosta!

Perillä ollaan. Tulimme myöhään perille, ja menimme suoraan nukkumaan resortin vastaanottoseremonioiden jälkeen. Vielä on siis vähän epätodellinen olo olla täällä. Nyt on aamiainen syöty ja nyt valmiina rangelle lämmittelemään ja sitten kierrokselle. Tähän Bom
Sucesson golf resortiin ei vielä olla päästy tarkemmin tutustumaan, mutta aika syrjäinen paikka tämä on. Saapahan siis keskittyä olennaiseen, oppimaan golfia ja viettämään aikaa ihanien Ellien kanssa. Tästä se lähtee, ensimmäinen golfmatkani ikinä! Vähän on hassu olo, en ole juuri päässyt pelaamaan tänä kesänä, ja kaikki tuntuu vielä niin uudelta.

20130912-090315.jpg

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.