Maailman paras kirjoituskone

Saanko esitellä: tässä on maailman paras ja tehokkain kirjoituskone!

20130919-151347.jpg
Ja tässä maailman paras työhuone!

20130919-151516.jpg
Aamun blogin kirjoittamisen ja Bli den du är -kurssin kotitehtävien tekemisen jälkeen pääni oli aivan jumissa. Ja siihen auttoi sama konsti kuin aina: koiran kanssa ulos lenkille! En tiedä mitään parempaa tapaa kirvoittaa luovuus ja uudet ajatukset kuin lähteä kävelylenkille. Kävelen, hengitän, en puske mitään ajatuksia päästäni, otan vain vastaan kaikki mitä sisältäni virtaa, ja näpytän löytöni muistiin iPhoneeni. Toimii, sen voin taata, ja suosittelen! Ja lenkille voi lähteä ilman koiraakin…
Tänään sen lisäksi, että tunnin mittaisella lenkillä kirjoitin kaksi ”cover letteriä” työnhakuani varten, sain kiteytettyä itselleni todella tärkeän oivalluksen, joka koskee työnhakuuni liittyvään ahdistukseen ja tyytymättömyyteen. Kirjoitan siitä lisää vähän myöhemmin.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.