Ruotsalaisia pikkutuhmia juomalauluja

Kyllähän näitten ruotsalaisten kanssa voi olla kivaakin! Meillä on ollut todella hauska kuoroviikonloppu. Tulin tänne tietämättä yhtään mitä täällä tapahtuisi, ja olen vain ja ainoastaan yllättynyt positiivisesti. Treenit eilen olivat mahtavat; tuntui kuin olisi tullut kotiin. Ja illallakin aika vilahti lopulta silmissä leikkiessä ja laulaessa, vaikka vähän jännitinkin miten pääsen mukaan juttuihin. Uuteen porukkaan mukaan pääseminen vie aina aikansa ja vieras kieli tuo soppaan aina omat haasteensa. Ja tuo syö ihan valtavasti energiaa; olen koko ajan ihan poikki.
Minut on otettu todella hienosti vastaan, ja kaikki ovat uskomattoman sydämellisiä minua kohtaan. He eivät saa minua tuntemaan itseäni ulkopuoliseksi, mutta en voi välttyä siltä, että oma mieleni välillä rakentaa ajatuksen ulkopuolisuudesta. Se ajatus tulee treenien ulkopuolella, silloin, kun emme ole aivan tasavertaisia: kun he laulavat illallispöydän ääressä ruotsalaisia pikkutuhmia juomalauluja, joista minä en ymmärrä mitään tai nauravat asioille ja tapahtumille, joista minä en tiedä mitään.

20130922-090105.jpg

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.