Olen onnellinen pyörivä kivi, olen onnellinen pyörivä kivi…

Noniin. Tehän tiedätte elämäntilanteeni. Olen muuttanut Ruotsiin mieheni työn takia, joutunut sopeutumaan vieraaseen maahan ja kulttuuriin, ottanut aikalisän omalla urallani, etsinyt uutta suuntaa, ikävöinyt elämääni Suomessa, ja turhautunut tuhat kertaa. Meinannut vaan ottaa hatkat tuhat kertaa. Mikään tässä ajassa ei ole tuntunut helpolta: olla ilman ”omaa elämää”, sopeutua ”epätavalliseen” elämänrytmiin, opetella tukemaan toista, siirtää oma ego syrjään… Ja näitä riittää. Noniin. Kuin vastaukseksi näihin sopeutumisvaikeuksiini löysin mieheni poikamiesboksista, jossa vietimme kesän olessamme Suomessa tämän kirjan:

kirjankansi

Noniin. Sarkastinen naurun hymähdys.

luetteväärääkirjaa

Luenko väärää kirjaa? … ? …?

onnellinenpyörivä

vierivä kivi

irvistelkääjakestäkää

Noniin. Lesson learned? ”Muistakaa, ettei mikään asema maailmassa ole ollut eikä koskaan tule olemaan sekoittamatonta onnea.” ”Mitä vikaa pyörivässä kivessä on?”

/Maija, joka hokee tästä lähtien mantraa: ”Olen onnellinen pyörivä kivi, olen onnellinen pyörivä kivi, olen onnellinen pyörivä kivi, olen onnellinen pyörivä kivi, olen onnellinen pyörivä kivi…”

One thought on “Olen onnellinen pyörivä kivi, olen onnellinen pyörivä kivi…

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.