Ajatuksia minusta ja iästä

Olen nyt aamulla käynyt läpi Paulan muutama viikko sitten minusta ottamien valokuvien koevedoksia. Pitäisi valita niistä ne, joista viimeistellään kuvia käyttööni. Itsensä katsominen kuvasta on yllättävän vaikeaa. Tuoltako minä todella näytän? Sitä tuppaa näkemään vain kaikki virheet; pömpöttävän mahan, väärään kulmaan kallistuneen pään, valtavan juurikasvun ja nenän, joka on aivan liian suuri. Mutta sitten, kun tulee se yksi omaa silmää miellyttävä kuva, ei voi välttää pienen hymyn pilkahtamista huulille. Hmm… kyllähän mä ihan vetävän näköinen mimmi olen…

koevedokset

Näitä virheitä ja virheettömyyksiä enemmän jäin kuitenkin kuvia katsoessani pohtimaan ikääni ja suhtautumistani siihen. Minä täytän tänään 32 vuotta! Ja tiedätkö, tämä on ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun uskallan sanoa ikäni ääneen. Ei suinkaan ole ollut niin, että olisin tuntenut itseni liian vanhaksi ja siksi peitellyt ikääni. Ei. Minä en ole uskaltanut kertoa kuinka NUORI olen. Olen pelännyt, ettei minua otettaisi vakavasti työssäni, jossa minun piti olla vakuuttaava usein keski-ikäisten miesteni silmissä eikä tuttavapiirissäni, jossa moni oli minua huomattavasti vanhempi. Ajattelin, että jos ihmiset tietävät, että olen näin nuori, en voi olla uskottava ja ammattimainen. En olisi riittävän kokenut ja aikuinen. Olisin vain tyttö.

?????

1185521_10151539036081534_1749765182_n 1239894_10151539036061534_654583266_n

Ja tältä minä nyt näytän. 32-vuotiaana. Kaikkine virheineni ja virheettömyyksineni. Tyttönä? Naisena? En tiedä, eikä sen väliä.

/Maija, onnellinen minuna ja juuri tämän ikäisenä

Ps. Lisää Paulan upeita kuvia pian, kunhan saan tämän yli 500 kuvan savotan valmiiksi ja saan valittua sopivat kuvat…

2 thoughts on “Ajatuksia minusta ja iästä

  1. Hah, minäkin ”häpesin” ikää juurikin nuin päin ennen kuin täytin kolkyt. Ilmeisesti olen nuoren näköinen ja kolme lasta, niin ainakin voin iän perusteella sanoa olevani kuitenkin aikuinen 😉

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.