Kaikella on kääntöpuolensa

Meillä oli tänään BDDÄ*-valmennuksen opintoryhmän tapaaminen. Me neljä naista tapaamme joka toinen sunnuntai yhden meistä kotona keskustellen ja tehden kurssin opintoryhmätehtäviä. Tämä valmennus on minulle monella tapaa tärkeä, erityisesti siksi, että täällä pääsen turvallisessa ympäristössä (ovathan kaikki kokoontuneet kehittämään itseään ja omaa elämäänsä) puhumaan ja oppimaan ruotsin kieltä. On hienoa huomata kehitys itsessään; onpa sitten varsinainen valmennuskerta, jossa koko ryhmä on paikalla tai opintopiirin tapaaminen, minä pystyn osallistumaan keskusteluun kerta toisensa jälkeen paremmin. Fan det känns gött!

opintoryhmä

Vaikka olen kirjoittanut aiemmin siitä kuinka vaikealta kielen puhuminen tuntuu, on tälläkin asialla kääntöpuolensa. Yksi hienoimmista ja innostavimmista jutuista tämänhetkisessä elämäntilanteessani on se, että pääsen oppimaan ruotsin hyvin. Ja tiedän, että tulen hyötymään tästä tulevaisuudessa todella paljon. En olisi uskonut missään maailman tilanteessa saavani tällaista mahdollisuutta. Enkä vaihtaisi tätä pois millään hinnalla, vaikka välillä elämä tuntuukin vaikealta – kaikella on kääntöpuolensa! Olen valtavan etuoikeutettu, ja suoraan sanottuna ihan hemmetin ylpeä siitä.

/Maija, joka snackaa svenskaa jo aika jätteduktigisti (och det betyder rikssvenska, meinaan!)

*Bli den du är

Ps. Muistathan, että voit TILATA BLOGINI SÄHKÖPOSTIISI. Tämän sivuston sivupalkissa ylhäällä on linkki, josta saat blogini sähköpostiisi helposti. Kirjoita email-osoitteesi kenttään, vahvista tilaus ja saat tiedon uusista postauksista suoraan meiliisi!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.