Pitkiä sääriä, pupunkorvia ja rakkautta!

Voi miten hauska päivä meillä oli eilen Lisebergin huvipuistossa! Tämä oli paras synttärilahja (katso eilisestä blogistani ”Lisebergiin huvittelemaan” millaisen lahjakortin sain) ikinä; tällaista hauskaa kokemusta ja muistoa ei mikään muu lahja voi antaa. On ihanaa, kun voi edelleen huvitella ja hurvitella täysin sydämin ja nauttia siitä. Olimme kuin pikkulapset.

IMG_5573

Huvipuisto yllätti minut totaalisesti. Erityissuosikikseni nousivat vuoristorata (Linnanmäen puuvuoristorata kalpenee tälle kuusnolla, sori vaan!) ja kummitushotelli:

kummitushotelli

En ole koskaan käynyt vastaavanlaisessa kummitustalossa! Edes Disneylandin kummitustalo ei vedä tälle vertoja. Kävelimme läpi valtavan, viimeistä piirua myöten suunnitellun ja sisustetun hotellirakennuksen, jossa oli arviolta kymmenen oikeaa näyttelijää. Enkä ole pitkään aikaan pelännyt niin paljon. Mahtavaa! Menkää ihmiset Lisebergiin, suosittelen!

IMG_5568

Ja sitten oli ihania pupunkorvia!

IMG_5608

Ja pitkiä sääriä!

IMG_5596IMG_5599

Ja pupunkorvia!

IMG_5589

Ja herkullista vohvelia!

IMG_5562

Ja hienoja maisemia Göteborgin kattojen yllä!

 

 

/Maija, maailman parhaasta synttäriyllätyksestä edelleen pökerryksissä ❤

Ps. Voit TILATA BLOGINI SÄHKÖPOSTIISI. Tämän sivuston sivupalkissa ylhäällä on linkki, josta voit saada blogini sähköpostiisi helposti. Kirjoita email-osoitteesi kenttään, vahvista tilaus ja saat tiedon uusista postauksista suoraan sähköpostiisi!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.