Esimies: minkä taikatempun haluaisit oppia?

Tänään mietin taikatemppuja. Kyllä. Nimittäin sellaisia, jotka auttaisivat esimiehiä viestimään paremmin alaisilleen ja kehittäisivät esimiehen viestintäosaamista. Erityisesti mielessäni ovat sellaiset esimiehet, jotka ovat juuri aloittaneet esimiestehtävässä, siirtyneet asiantuntijasta esimieheksi. Olin opiskeluaikoina valtavan kiinostunut esimiesten viestintäosaamisesta, ja tein vuonna 2005 pro gradunikin aiheesta (huh, tuntuu, että siitä on ikuisuus!). Nyt aihe on taas erityisen ajankohtainen ja innostava, sillä suunnittelen eräässä tiimissä verkkovalmennusta esimiehen viestintäosaamiseen liittyen (kerron tästä lisää myöhemmin).

Siksipä ajattelin taas testata blogini voimaa ja kysyä sinulta, esimies: ”Mitkä asiat tuntuvat vaikeilta kommunikoinnissa alaistesi kanssa? Missä erityisissä asioissa haluaisit kehittää omaa viestintäosaamistasi?” Ja erityisesti tuore esimies: ”Mikä on vaikeinta siirtymisessä (asiantuntijasta) esimieheksi?”

Sana on vapaa! Kommentoi blogiin, meilaa tai laita viesti facebookissa. Ja facebookkaa ja twiittaa tämä blogi esimiestuttaviesi nähtäväksi!

esimiesviestinä

/Maija, joka ihmettelee miksi googlaamalla ”Esimiehen viestintäosaaminen” löytyy vain kaksi osumaa…

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.