Nyt ajatellaan isommin kuin koskaan

On jotenkin hyvä kutina. Se on nyt jatkunut tämän koko viikon. Siis kova kutkutus siitä että jotain siistiä on syntymässä. Moni osa elämässä menee nyt jotenkin sen verran synkroonissa keskenään, että voisi jopa uumoilla tämän olevan hyvä merkki. Eilen törmäsin tähän Menestymisen ABC -blogin uusimpaan postaukseen. Todella kiinnostava kuvaus media-alan trendeihin ja tulevaisuuteen. Se jotenkin lisäsi uskoani kaikkeen mitä teen tällä hetkellä. Tähän blogiini ja kaikkiin niihin juttuihin, joista en ole vielä kertonut ääneen. Että näissä jutuissa on itseasiassa aika paljon järkeä. Jännä miten joku pieni juttu voikin saada olon innostuneeksi ja toiveikkaaksi!

thinkbigger

Luin eilen illalla myös Michael Hyattin Platform-kirjaa. Innostus puski pintaani vielä kahta kovempaa. Lähden huomenna Helsinkiin työasioissa; suunnittelemaan uusia kuvioita, joista saattaa tulla aika kovia. Kirjan lukeminen asetti ajatukseni oikealle taajuudelle reissua ajatellen. Tajusin, että nyt on aika uskaltaa työntää se realisti(pessimisti?) syrjään olalta naputtamasta ja ajatella isosti. Ja toimia isosti. Siis niinku TODELLA isosti. Isommin kuin koskaan. Katsotaan mitä ensi viikko tuo tullessaan.. Isoa alkavaa viikkoa teille kaikille, blogiystäväni!

Uutta blogissani: Seuraa MaiLifea Bloglovin’:ssa

Mainokset

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.