Because I’m a woman

Koska mä oon nainen (tai ainakin tyttö), (ja koska joudun odottamaan lentojentällä myöhäsä olevaa kyytiä ilman tekemistä) mulla on oikeus (suorastaan velvollisuus) muotiblogini (joskin hieman vaihtoehtoisen) lisäksi tehdä tällaisia tyttöpäivityksiä meikeistä (huom tätä ei ole sponsoroitu, tulee suoraan omasta sydämestä. Ja lompakosta.) (Niin ja sivuhuomiona kerrottakoon, että mainostajat, saa näitä juttuja mulle lähetelläkin!)

20131016-164924.jpg

20131016-164912.jpg
Ostin tämän Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tämä on salainen supertuotteeni, meikkini salaisuus (varmasti blogiini liittämieni kuvien perusteella hyvin vakuuttavaa). Mutta leikki sikseen: kun tätä Clarinsin Fix Makeup -suihketta suihkauttaa kasvoilleen, meikki kestää koko päivän. Siis koko päivän. Ei tarvitse korjailla meikkiä kertaakaan. Suosittelen.
/Maija, ylpeänä ekasta tuote-esittely- ja meikkivlogistaan.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.