Yleisöksi työhaastetteluesitykselleni?

Edessä on jännittävä viikko. Torstaina minulla on työhaastattelu, jota varten siis pitää valmistaa kahden minuutin innostava esitys jostain tärkeästä oppimiskokemuksestani. RUOTSIKSI! Ehkä muistat keissin? Kysyin ideoita aiheeksi ja sain jo apuanne. No, ajattelin nyt näin: koska tuntuu, etten selviä edelleenkään tästä ilman apuanne, niin teen esityksen, videoin sen ja postaan sen joko huomenna tai keskiviikkona blogiini. Niin te pääsette yleisöksi esitykselleni, ja sitten voitte kommentoida esitystäni. Ja sitten voin mennä turvallisin mielin haastatteluun. Okei, näin tehdään! Stay tuned…

2min

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.