Mies lähti kahdeksi päiväksi pelireissulle ja…

 

…oli ottanut avainnipustani kotiavaimeni pois. Luuli sitä virheellisesti varaston avaimeksi ja oli siirtänyt varaston avainten säilytyspaikkaan. Ja nyt se avain on sitten tuolla oven sisäpuolella. Ja minä istun tässä oven ulkopuolella kaikkien muiden mahdollisten kellarin- ja varaston avainten kanssa ja toivon, että jollain keinolla pääsisin kotiini, ettei tarvitsisi kahta päivää olla taivasalla. Ja koiran yksin sisällä.

20131026-151513.jpg
Meillä ei ole täällä ketään läheistä, joka voisi rientää avuksi. Onneksi tämä avainjuttu on aika pieni äksidentti. Mutta tulinpa vaan tässä nyt miettineeksi, että entä jos täällä yksin ollessani tuleekin hätätilanne…

20131026-152140.jpg

20131026-152820.jpg

/Maija, inte så nöjd just nu

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.