Parasta sunnuntaissa! Ikinä.

Oijjoi. Tätä hetkeä olen odottanut koko viikon. Kävin treenaamaassa. Siihen on vain yksi syy. Sunnuntaina salilla treenaavat myös palomiehet. Kun olin sinkku, minulla oli pienehkö fiksaatio univormumiehiin. No okei, on edelleen. Poliisit on parhaita. Mutta täällä Ruotsissa olen tajunnut, että palomiehet ovatkin parhaita, koska suomalaisen poliisin haalaripukeutumista ei voita mikään. Näillä Ruotsin poliiseilla on päässä sellaiset hölmön näköiset… en minä tiedä miksi niitä kutsutaan… knallit? Mutta palomiehet. Niin. Ne treenaavat sunnuntaisin. Minun kanssani! Ja se on ainoa syy miksi tänäänkin selkävaivaisena jaksoin raahautua salille. Niillä on hälytyspuhelimet mukanaan koko treenin ajan. Ne jättävät haalarinsa ja kenkänsä lähtövalmiiksi käytävään. Näin.

palomies
Ja niiden paloautot on parkissa kuntosalin ulkopuolella. Näin.

paloauto
Niistä palomiehistä en uskaltanut ottaa kuvaa, vaikka ne siinä hikisenä salilta lähtiessäni kaikki olivatkin vetämässä haalareitaan päälle. Mutta minä kyllä väläytin niille sen parhaimman pepsodenthymyn, johon pystyin. Ja ne hymyili takaisin! Se jokin on vielä tallessa…

Mikä sinun sunnuntaissasi on parasta?

/Maija, joka palaa nyt reaalimaailmaan ja alkaa tiirata netin välityksellä oman palomiehensä peliä kaukaa Ruotsin toiselta puolelta

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.