Mahdollisuudet seurata minua ja MaiLifea

Huomenta ystäväiseni! Nukuin vielä melkein puolitoista tuntia kellonsoiton jälkeen, en vaan päässyt ylös… Uni tuli varmasti tarpeeseen, tänään on jo päässä vähän kirkkaampi päivä, migreeni alkaa väistyä. Hyvä, sillä vielä riittää viilattavaa huomisen Suomen reissun valmistelujen kanssa.

Ajattelin näin aamutuimaan listata sinulle mahdollisuudet seurata MaiLife-blogia ja minua sosiaalisessa mediassa, niitä kun tässä on jo kertynyt matkan varrella joitakin. Näistä mahdollisuuksista voit valita itsellesi parhaiten sopivat!

Linkit Blogilistaan ja Blogloviniin löytyvät tuolta MaiLifen yläpalkista. Niistä suoraan klikkaamalla (tai edellä olevia linkkejä painamalla) voit alkaa seurata blogiani. Facebookista löytyy MaiLife-ryhmä, ja siihen olet kovin tervetullut mukaan. Vinkkaa ryhmästä myös tuttavillesi, joiden uskoisit saavan ajatuksia blogistani! Kehittelen tässä Facebook-ryhmää eteenpäin, jotta sieltäkin löytyisi jotain lisäjuttuja blogipostauksieni lisäksi. Tykätä voit helposti suoraan tuosta MaiLifen sivupalkissa olevasta tykkäysnappulasta. Facebookissa voit myös ryhtyä minun seuraajakseni; etsi vain profiilini Maija Ilmoniemi ja paina Follow-nappulaa.

MaiLifen sivupalkista löytyy myös mahdollisuudet seurata minua Twitterissa ja tilata MaiLifen RSS-syöte. Voit myös sieltä tilata blogini suoraan sähköpostiisi, niin saat aina tiedon uusista postauksistani suoraan mailiisi. Lisäksi minut löytää Instagramista käyttäjänimellä @maijailmoniemi.

Unohdinkohan jotain? No, klikkaa nyt ensin nuo kaikki seurantamahdollisuudet käyttöösi, niin mietitään sitten uusia 🙂 Missä muissa medioissa mielestäsi minun kannattaisi olla mukana? Heitä ideoita ja ehdotuksia, niin otan ne käyttöön!

web-reso-2630

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.