Teräsnainen

Olen päättänyt purra itseäni kieleen joka kerta kun alan valittaa jostain turhasta asiasta: että kotona on sotkuista, että kuinka minä marttyyri joudun odottamaan kotona yksin ilman tekemistäni kun mieheni on taas jossain työreissullaan, että minulla ei nyt ole töitä juuri tällä hetkellä. En yksinkertaisesti enää jaksa sietää omaa kiukutteluani turhista asioista.

Tämä nainen sai päätökseni aikaan: Emmi, teräsnainen. Upea 25-vuotias leidi, jolta löydettiin aivokasvain, ja joka nyt bloggaa elämästään leikkauksesta toipumisen ja sädehoitojen keskellä. Mikä elämänusko ja vahvuus Life – the sequence -blogista huokuu. Miten kukaan voi olla noin positiivinen ja reipas tuollaisessa tilanteessa?! Emmi ei anna sairauden lannistaa itseään, vaan kertoo rempseästi harrastavansa joka harrastaa musiikkia, metsästystä, jousiammuntaa, ratsastusta ja sädehoitoja. Hän laittaa kynsiään ja miettii ruokavaliotaan kuten kuka tahansa nuori neitokainen.

Lue tätä blogia! Yksinkertaisesti lue ja näe miten upeaa elämä on ja kuinka siitä kannattaa nauttia joka hetki!

Emmi

Kuva Emmin blogista lifethesequence.blogspot.se

One thought on “Teräsnainen

  1. Oi ihana Maija! 🙂
    On kyllä ihan totta että sairaus on luonut täysin uuden perspektiivin elämän pikku huoliin. Miten helposti sitä stressaakaan ihan pienistä asioista, ja aivan turhaan! Nyt sitä muistaa aina vähän ajatella ensiksi ennen kuin kiroaa sitä että ulkona sataa vettä.. Mukavaa että olet löytänyt blogini ja tätä kautta löysin nyt myös sinun. Paljon tsemppiä uusiin haasteisiin siellä Ruotsinmaalla, olet itsekin mieletön nainen!

    terkuin,
    Teräs-Emmi

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.