Ammatillinen kasvu tekee kipeää

Löysin äsken vanhan käyntikorttini ja se sai ajatukseni lentämään. Tajusin, että minulla on juuri nyt valtavat ammatilliset kasvukivut! Minä olen nyt luomassa nahkaa uudelleen ammatissani. Tekemässä uutta nousua. Ja se sattuu; ammatillinen kasvu tekee kipeää! Miten ahdistavalta ja sekavalta voi tuntua, kun menee ulos mukavuusalueelta omassa asiantuntijuudessaan. Kun on valtava himo ja into toteteuttaa unelmaansa, mutta kun välillä tuntuu, ettei pysty siihen; että kaikki on vaikeaa ja töitä täytyy tehdä valtavasti. Vaikka kuitenkin sisimmässään tietää että pystyy, osaa ja voi. Sitä odottaa vain aikaa, että on päässyt vähän eteenpäin; että kaikkea ei tarvitse synnyttää lähes alusta. Sitä odottaa vain aikaa, jolloin olisi ihan vähän helpompaa. Että olisi jo mestari lajissaan, vaikka tietää että aikaa ja harjoitusta tarvitaan.

Just a thought.

käyntikortti

Tämä upea käyntikortti ja yritysilme on muuten Nordenswan&Siirilän taidonnäyte

/Maija, jota kolottaa joka paikasta

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.