Vähän peremmat päivän verkkarit

Päätettiin tänään, että nyt on tapahduttava jotain; me ei voida joka päivä vetää päälle likaisia ja kulahtaneita verkkareita ja olla muutenkin räjähtäneitä kuin mitkäkin metsän asukkaat. Me kun vietämme aika paljon aikaa kahdestaan kotona näin arkisin. Miehellä on treeninsä ja pelimatkansa, mutta silloin kun niitä ei ole, istumme täällä kotona verkkareissa yhdessä. Vähän niinkuin omaan luolaamme kaivautuneina. Ja se ei ole enää kivaa! Tänään olemme siis päättäneet otta itseämme niskasta: mies leikkaa tuolla juuri partaansa ja minä olen tänään satsannut pukeutumiseen. Testaamme nyt näiden toimenpiteiden vaikutusta arjen hyvinvointiin. Olisiko energisempi ja parempi olo, jos ihan vähän satsaisi ulkonäköönsä? On tässä myös heitetty ihan villi ajatus ilmoille, että lähdettäisiin ulos lounaalle. Katsotaan miten sen käy…

vähän paremmat päivän verkkarit

/Maija with high hopes..

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.