Jotenkin epäilyttävän oudon hyvä fiilis

Tänään on jotenkin poikkeuksellisen hyvä päivä. Vähän outoa viime päivien alavireisyyden jälkeen. Kun on jotenkin tottunut siihen, että fiilis on vähän niin ja näin ja sitten yhtäkkiä onkin jotenkin epäilyttävän hyvä tunne. Tänään kaikki on oikeastaan mennyt ihan putkeen: vedin aamulla kunnon treenin, tulin kotiin puhelinpalaveriin, jossa sovin uudesta ihan hemmetin siististä projektista ja sen jälkeen olen napautellut järjettömän hyvässä flow-tilassa valmennusmateriaalejani tietokoneella kasaan. Ja kohta kokkaan vähän ruokaa ja sitten lähdetään treffeille leffaan. Meillä on viime päivinä puhuttu täällä kotona paljon siitä, miten voitaisiin vähän piristää tätä meidän arjen polkemaa yhteiseloa ja olen ihan hirveän iloissani siitä, että lähdetään aktiivisesti kahdestaan jonnekin ulos tästä kämpästä. Viime aikoina yhteinen elämä on vaan ollut kotona oloa, ei olla lähdetty mihinkään täältä. Ollaan vähän niin kuin lapsiperhe ilman lapsia, elämä pyörii vaan työn, kodin, ruoanlaiton ja iltauutisten ympärillä. Ja nyt sitten kerrankin päästään ulos ihan kahden kesken… Mutta ennen sitä jatkan vielä hetken tätä flow-naputtamista, kyllä tätä olotilaa onkin etsitty viime aikoina. Kivaa viikonloppua sinulle!

pv2011/Maija, päivän verkkareissa mutta ei enää kauan!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.