Kysymys: Kenen yrittäjän selviämistarinan haluat kuulla?

Kun tuossa aikaisemmin syksyllä kysyin teiltä, ihanat blogiystäväni (erityisesti te yrittäjähenkiset), peloistanne yrityksen perustamiseen liittyen, suurin osa teistä vastasi: Eniten yrittäjyydessä pelottaa talous; se, kuinka yrittäjä pystyy elättämään itsensä yrityksellään. Se pelottaa minuakin nyt kun käynnistän taas uutta yritystoimintaa. Siitä kerroin teille aikaisemmin tässä postauksessani. Pelottaa kuinka selviän, vaikka intoa on ihan hirveästi!

Nyt tarvitsen taas apuanne! Haluan nimittäin kysyä teiltä uuden kysymyksen: Kenen yrittäjän haluaisit jakavan tarinansa siitä, miten hän on pystynyt elättämään itsensä yrityksellään? Kuka olisi mielestäsi mielenkiintoinen yrittäjä, jonka kokemuksia yrittäjänä pärjäämisestä haluaisit kuulla?

Voin ylpeänä paljastaa, että tämä kysymys liittyy uuteen projektiini, josta juuri äsken sovin ja joka starttaa alkuvuodesta! Olen niiiiiiiiiin innoissani! Heitä nimi tai nimiä, valitsemme yhden näistä ehdotuksista kertomaan tarinansa! Kuulet pian lisää! Vitsit tämä on hienoa aikaa, kun näitä salaisuuksia on koko ajan nurkan takana teille kerrottavana 🙂

innostunutyrittäjä

/Maija, yks ihan hirveän innostunut tuleva yrittäjä

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.