Haluan olla taas Nainen!

En ole oikein viime aikoina jaksanut ottaa kuvia Päivän verkkareista. Hauskasta vitsistä on tullutkin yhtäkkiä ahdistus. Tänään laitoin aamulla päälleni tarkoituksella tällaisen pinkin collegeasun, että olisi edes vähän naisellisempi olo. Juicy Couturea, niin olisi vähän luksusta elämässä.. Vai näytänkö nyt vaan enemmän pikkutytöltä? Mieluummin olisin vetänyt jalkaani vaikka nahkahousut ja päälleni syvään uurretun topin. Tai minimekon. Sen, joka tuolla kaapissa roikkuu ja huutaa että ”Päästä minut ulos!”.

MINÄ HALUAN TAAS OLLA NAINEN! Sellainen, joka saa pukeutua viehkeisiin vaatteisiin ja ilmaista omaa naiseuttaan. Jolla on juhlia ja menoja ja jota miehet tuijottavat salaa. Jonka naisenergia saisi loistaa ja kukoistaa ja joka tuntisi olevansa maailman hotein mimmi. Ei oikein onnistu näissä verkkareissa ja tässä arjessa, jossa elämä kulminoituu kodin ympärille. Olen kuin kotiäiti mutta vain ilman niitä lapsia: verkkarit jalassa, tukka likaisena ja meikittä. Ihan kuin rinnalla olisi vähän maitoa! Suhde on arkipäiväistynyt, menettänyt hohtoaan ja nainen minussa… sille on tapahunut jotain. Se on vähän niinkuin muuttunut tiskirätiksi. Jolla on päällään pinkit verkkarit!

nainen

/Maija, joka ottaa rätin käteen ja pyyhkii seuraavaksi tuon kuvassa näkyvän peilin; on niin likainen, ettei edes naamaa erota

2 thoughts on “Haluan olla taas Nainen!

  1. Päivitysilmoitus: Viikon päästä saan olla Nainen! | MaiLife

  2. Päivitysilmoitus: Pääpäivä! Ajatuksia päivän kuvaussessiosta | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.