Tunne tunteesi tai on ihan sama mitä sanot

Huomisesta eteepäin Mestarien salaisuus – tiedostava ilmaisutaito -valmennukseni on sitten saatavissa ja kenen tahansa ostettavissa. Jännää! Tämä verkkovalmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää omaa vuorovaikutusosaamistaan ja ilmaisutaitoaan. Valmennuksessa on niin paljon tärkeää asiaa ihan meille jokaiselle, että todella toivon kaikkien kynnelle kykenevien sen hankkivan.

Minä puhun valmennuksessa paljon tunteista ja tunnetiloista. Se on yksi minun elämäntehtävistäni. Auttaa ihmisiä tuntemaan rohkeammin ja paremmin – löytämään yhteyden omiin tunteisiinsa ja hyödyntämään niitä vuorovaikutuksessa.

tommyhellsten

Tässä Tommy Hellstenin lainauksessa on kaiken ydin: kaikki se, mitä minä haluan viestinnästä ihmisille opettaa. Kaikista olennaisin asia kyvyssä ilmaista itseään ja olla vuorovaikutuksessa toisten kanssa on se, millainen tunneyhteys meillä on itseemme. Olennaista on se, kuinka sallimme omat tunteemme, kuinka niitä koemme ja miten rohkeasti uskallamme esiintyä erilaisissa vuorovaikutustilanteissa omista tunteistamme käsin – esittää siis vain niitä tunteita, joita tunnemme aidosti.

Näin minä sanon: ”Jos et onnistu löytämään yhteyttä omiin tunteisiisi ja herättämään tunteita kuulijassasi, on ihan sama mitä sanot, koska sitä ei kohta enää muisteta.”

/Maija, erityisen innostuneena ja odottavaisena – suorastaan tunteikkaana – huomisesta valmennuksen julkaisemisesta

Mainokset

One thought on “Tunne tunteesi tai on ihan sama mitä sanot

  1. Päivitysilmoitus: Tykkää MaiLifen Fb:stä ja voita Mestarien salaisuus – tiedostava ilmaisutaito -valmennus | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.