Miltä sinä näytät aamuisin? Minä näytän tältä…

Johan siitä hetki ennättikin vierähtää kun taas kirjoitan tästä mielenkiintoisesta ja tapahtumarikkaasta ja samaa rataa kiertävästä elämästä. Kuten kerroin jo aikaisemmin, jos en kerro olevani väsynyt ja ihan poikki ja siksi nukkunut aamulla tänään vähän pidempaan, niin sitten napsin kuvia sinulle todisteeksi, että olen tehnyt aamutreenin. Tänään ei tule kuvia aamutreenistä, vaan totean vain: voikunolisinukuttanuttänäänaamullajaolenihanhirveänväsynytjaaamutreenijäiväliinkunpäätinnukkuasensijaan. Olen kipeä ja huominen Suomeen lähtö juhlintaviikonloppuineen vähän jännittää. Kuinkahan jaksan? No, tänään on otettava rennosti, ja kyllä; jätettävä se aamutreeni väliin. Miltä sinä näytät aamuisin? Minä näytän tältä:

aamukuvat/Maija, joka aikoo postata itsestään viikonloppuna vain ja ainoastaan tosi glamouröösejä kuvia hyvittäkseen kaiken tämän visuaalisen kärsimyksen

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.