Pesunkestävä stressinpurkumenetelmä

Nyt kun on tää joulustressikin tulossa ja mitä kaikkee ahdistusta tässä meillä itse jos kullakin on, niin ajattelinpa esittää teille pari tuntia sitten testaamani stressinpurkumenetelmän. Tässä alla se vaiheittain:
1. Aloita sillä, että otat kännykän. Ihan sellaisen tavallisen matkapuhelimen, itse kokeilin iPhonea. Ja sitten ihan randomtilanteessa, kun stressihuippu jotenkin siinä räjähtää käsiin jostain hyvin tärkeästä syystä, niin lyöt itseäsi mahdollisimman kovaa päähän kännykälläsi.
2. Tämän jälkeen huudat sellaista Tarzan-tyylista suoraa huutoa (ei kivusta, vaan ihan tästä maailman paskuudesta johtuen) niin kovaa kuin pystyt puolesta minuutista minuuttiin, vähän omien äänihuulien keston mukaan. Tärkeintä on kuitenkin varmistaa ettet sitten huudon jälkeen hetkeen pysty puhumaan mitään.
3. Sitten otat pikaspurtin makuuhuoneeseen ja heittäydyt sängylle mahallesi, pää koristetyynyjen väliin mahdollisimman syvälle. Itket siinä sitten viisi minuuttia lohdutonta itkua varmistaen, että olet niin syvällä tyynyissä, että joudut välillä kääntämään päätä saadaksesi happea.
4. Tässä vaiheessa sitten mies ja koira (tai ketä kullakin siinä lähellä on) säikähtävät niin armottomasti purkaustasi, että hyppäävät hädissään päällesi sänkyyn lohduttamaan. Yrität sinä siinä vaiheessa potkia niitä siitä pois vaikerrellen marttyyrimaisesti, että menkää pois, en tarvii teitä. Tai koiraa et potki pois, koska se on niin suloinen.
5. Nyyhkytät siinä vielä rauhassa hitaasti siihen asti kunnes itku loppuu etkä pysty hengittämään koska päälläsi makaa yksi mies ja yksi koira (jonka korva on suussasi).
6. Ja sitten vaan nouset sängystä ylös ja avot; on muuten järjettömän kevyt olla. Paitsi, että otsaasi jomottaa ja pakottaa, sillä siihen on kännykkäkäsittelyn tuloksena nousemassa komea patti.
Suosittelen kuitenkin! Saatan itse joutua kokeilemaan toistekin. Mietin, että mitenkähän tää menee tolla Jalkapallovaimolla, onkohan se kokeillu?

20131214-120008.jpg

/Maija, joka ei ehkä muistanut kertoa, että suoritti MBA-tutkinnon viime perjantain illallisella Klaus K:ssa

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.