Sinkkuristeily, armeijapoikien TJ0 ja sillai…

20131220-194756.jpg
Kello 19:46 ja ollaan jo ajettu jonkin matkaa Turusta kohti Helsinkiä. Takana sellaiset 18 tuntia matkustamista ja vielä vajaa kaksi jäljellä. Sanonpa vaan, että tällä paneutumisella matkustukseen oltaisiin päästy myös jonnekin maailman ääriin… Mutta täällä sitä ollaan. Ja mikä kamalinta, kuunnellaan radiosta RUOTSINKIELISIÄ joululauluja! Löydettiin tällainen kanava ja se tuntuu niin kotoisalta…

20131220-195239.jpg
Saatan syyttää tästä sekoamisesta tätä risteilyä, joka paljastui yhdistetyksi sinkkuristeilyksi ja armeijapoikien TJ0 -juhlaksi… Huhhuh, sanon vaan. Ja Hermanni-parka on ihan stressissä kaikesta huomiosta, jonka sai: koko ajan oli joku rapsuttamassa. Mutta nyt ollaan joka tapauksessa koko jengin Suomen kamaralla. Joulu alkakoon!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.