Vahvempi kuin eilen!

Tässä minä olen. En tiedä oikein mitä kirjoittaisin. Ehkä vain sen, että olen tässä ja vahvempi kuin eilen. Olen kuunnellut repeatilla Britney Spearsin Stronger -kappaletta. Kelannut edes takaisin tuossa laulussa yhtä ainoaa lausetta, joka koskettaa. Yksi ainoa ajatus: ”Stronger than yesterday”, vahvempi kuin eilen. Minäkin olen vahvempi kuin eilen!

Istun uudessa kodissani ja katson ikkunasta sunnuntai-iltapäivän laiskanvilkasta kaupunkimaisemaa. Helsinkiä. Lumista Helsinkiä. Kotiani. Se tuli kuin taivaan lahjana. Rytinällä ja vauhdilla; ilman että oikein ehdin edes tajuta. Vähän kuten kaikki asiat viime aikoina. Tapahtuvat rytinällä ja ripeästi, mutta tarkoituksella – tehden joka päiva vahvmmaksi kuin eilen. Nopeasti ja tarkoituksella, vaikka sitä tarkoitusta ei itse vielä ymmärtäisi ja nopeutta ei aina tuntuisi kestävän – tehden vahvemmaksi, vaikka heikkoina hetkinä ei uskoisi omaan voimaansa. Pala kerrallaan asiat asettuvat paikoilleen.

Olen saanut valtavan määrän voimantoivotuksia teiltä, rakkaat ystäväni. ”Tervetuloa kotiin!”, on moni viestittänyt. Niin todella; olen nyt taas kotona. Lumisessa Helsingissä. Kiitos ajatuksistanne – ilman niitä en olisi näin vahva kuin tänään. Vaikka välillä tuntuisi kuinka yksinäiseltä, turvattomalta ja epätoivoiselta, olen viime päivinä ymmärtänyt, että minulla on kaikki maailman rakkaus tukenani. Ja se riittää. Juuri nyt. Muuta en tarvitse. Sillä rakkaus – vilpitön, minut kaikkialla ympäröivä rakkaus – tekee vahvemmaksi kuin eilen.

ljusåtdeblinda

/Maija, joka päivä koiralenkillä näki nämä kaksi asiaa, jotka yhdstyivät kuvakollaasiksi… Ps. bloggaan toistaiseksi vielä vähän pienemmällä tahdilla kuin normaalisti, mutta elämän rytmin taas palatessa ja arjen käynnistyessä, myös MaiLife palaa normaaliin rytmiinsä.

6 thoughts on “Vahvempi kuin eilen!

  1. Mahtavaa, että olet taas takaisin täällä blogissa ja ihana kuulla, että asiat ovat alkaneet järjestyä – asuntoa myöten. 🙂

  2. Päivitysilmoitus: Minähän olen addikti…! | MaiLife

  3. Päivitysilmoitus: Uskallanko rakastua enää koskaan? | MaiLife

  4. Päivitysilmoitus: Elämä on aina hymyn arvoinen | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.