Millä kriteerein valita kuntosali?

Olin tänään aamupäivällä tutustumassa kotiani lähellä olevaan kuntosaliin. Etsin nyt sopivaa salia ja pohdin treenipaikan valintaa: mikä kriteeri on keskeisin salia valitessa? Hinta, sijainti, koko, oheisvalikoima, muut treenaajat, paikan suosittuus…

Isot on ongelmat, mutta kyllä näillä on väliä! Itse alan kallistua eniten sijainnin puoleen, sillä tuntuu tärkeältä, että salille on helppo lähteä, eikä tarvitse matkustaa kaupungin toiselle puolelle päästäkseen treenaamaan. Toki hinta ja tilojen koko merkitsevät myös: en todellakaan ole valmis maksamaan omaisuutta ja kaipaan riittäviä tiloja. Suosittuudella eikä muilla treenaajilla ei ole minulle mitään merkitystä, mieluummin treenaan väljemmissä puitteissa enkä kaipaa ”trendikkäitä cityihmisiä” ympärilleni.

Pohdinta jatkuu, mutta onneksi edelleen jo useampi tunti treenin jälkeen täynnä energiaa. Paikkaakin tärkeämpää on se, että liikkuu ja pitää itsensä hyvässä kunnossa!

20140220-180418.jpg

One thought on “Millä kriteerein valita kuntosali?

  1. En osaa sanoa tuohon mitään, mikä kuntosali on paras.Mun kuntosali on, että avaan ulkooven ja lähden juokseen tai käveleen.Parin kilomerin päässä on pururata, jossa käyn hiihtämässä.Järven jäällä hiihdä myös paljon.Talvessa hiihtokilometrejä tulee siinä tuhat kilometriä, jos vaan on lunta.Asunnossa on myös painot, jota nostelen päivittäin.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.