Be kind. Always.

Päivän viisaus:

tarabrach

Olen itse oman kokemukseni ja omien viimeaikaisten elämäntapahtumieni kautta tajunnut miten totta tämä on. ”Kaikki, jotka tapaat, käyvät läpi taistelua, josta et tiedä mitään. Ole ystävällinen. Aina.”

Me emme voi tietää, millaisia taistoja, vaikeita asioita ja salaisuuksia ihmiset sisällään kantavat. Ulkokuori ja ulkonäkö pettää usein; emme voi luottaa, että se, että mitä näemme on koko totuus. On niin helppo tuomita toinen. Vaikka se kadulla hoiperteleva humalainen – on niin helppoa tuomit se, kuinka hän on päästänyt elämänsä tuohon malliin (voi, miten usein olen näin ajatellut!). Tai se kaikista upein ja näyttävin menestyjä, jolla kaikki tuntuu menevän hyvin; miten helppo häntä on menestyksensä takia parjata ja kadehtia, tuntea alemmuuden tunnetta. Mutta koskaan ei voi tietää mitä nämä ihmiset kantavat sydämessään. Ei koskaan. Siksi: ”Be kind. Always.” 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.