Minun jumalani on joko ruotsinkielinen tai tarjoaa mulle vodkaa…

Tämä on nyt taas näitä juttuja, mutta en voi sille mitään, että tällaisia ”merkkejä” tulee minua vastaan joka puolella – ja minä jotenkin vaan oikeasti uskon niihin! Että kun heittää ajatuksen universumiin, se vastaa. Kuten eilen illalla.

Olin iltapissattamassa Hermannia ja mietin näitä elämän pienä ja isoja ongelmia ja pelkoja. Pää pyöritti jos jonkinlaista kummajaista ja tokaisin vain ääneen (nykyään en enää edes jaksa varmistaa, onko ketään lähellä kuulemassa): ”Voisitko antaa minulle oikeat vastaukset?”

Kävelin rappusia suoraan erään autosillan alle ja näin tämän:

absolut

”Absolut”, Siis ”ehdottomasti” ruotsiksi. Se oli merkki! Että saan vastaukset ”ehdottomasti”! Tai ainakin toivon, että se tarkoitti sitä. Joko minun jumalani tai enkelini on ruotsinkielinen tai sitten se vinkkaa minulle vastaukseksi vodka-merkkiä…

One thought on “Minun jumalani on joko ruotsinkielinen tai tarjoaa mulle vodkaa…

  1. Päivitysilmoitus: Herranjestas sitä saa mitä tilaa! | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.