Pääpäivä! Ajatuksia päivän kuvaussessiosta

Huomenta! Ja kaikille naisille upeaa naistenpäivää! Tänään on pääpäivä. Glamourkuvaukset. Päällimmäiset filikset: väsyttää kamalasti, jännittää, mutta samalla olen ihan valtavan innoissani.

pääpäivä1

Väsymystä koitan nyt taltuttaa kahvilla ja vihersmoothiella.

pääpäivä2

Tämä kuvaussessio on minulle hemmotteluhetken lisäksi pieni testi. Lähdin tähän mukaan sikisi, että haluan tutkia miltä tuntuu, kun pääsee ammattilaisten käsiteltäväksi, laitettavaksi kauniiksi heidän näkemyksensä mukaan. Olen antanut heille täysin vapaat kädet, he saavat päättää kuinka minut kuvataan Mitä he näkevät minussa? Millaisia puolia he näkevät minussa erityisen kauniiksi?

Minulla on takana pitkä verkkarijakso, josta on ollut glamour kaukana. Olen jo pitkään halunnut olla nainen, kokea itseni kauniiksi ja… kyllä, haluttavaksi. Nyt haluan kokeilla miltä tuntuu laittautua pitkästä aikaa oikein kunnolla hienoksi. Miten se vaikuttaa minuun? Haluan kokeilla miltä tuntuu olla kuvattavana glamour-asetelmassa; keikistellä kameran edessä oikein olan takaa. Löytyykö sisältäni se tyrmäävä kaunotar? Ja mitä sen löytyminen tekee itsetunnolleni?

Ja sitten kaiken tämän lopputuloksena haluan tietää miltä tuntuu katsoa itseään kuvasta kauniina ja upeana. Tunnistanko itseni? Vai löydänkö jotain muuta?

Näihin kysymyksiin saadaan vastauksia pian… Nyt pistän mekot (eli puolet vaatekaapistani, kun en osannut valita oikeita…) kassiin ja lähden kohta matkaan.

pääpäivä3

/Maija, I’m so excited and I just can’t hide it!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.