Carpe diem, terveiset Teatterikorkeakoulun vessasta

Ehei, tämä kuva ei suinkaan kuvaa ollenkaan sitä miten pääsykokeeni meni.

vessanpönttö

Monologiani ei vedetty vessanpöntöstä alas, vaan päin vastoin! Olen todella tyytyväinen suoritukseeni. Tiedän, että paremmin en olisi voinut pääsykoettani suorittaa. Nyt vaan sitten jännitetään miten käy. Saamme varmasti tietää jo ensi viikolla, koska opiskelukin alkaa ihan pian.

Mutta tämä kuva, se edustaa a) minulle niin tuttua paikkaa, ihan kuin kotiin olisi tullut; pyrin aina ennen Teatterikorkeakoululla pyöriessäni käymään juuri tässä vessassa, koska tämä istuin on vaan jotenkin niin filosofinen. Ja b) tätä Carpe diem – tartu hetkeen -filosofiaa minä olen taas tänään ja tässä asiassa onnistuneesti toteuttanut. Tartuin tähän mahdollisuuteen, joka minulle tässä hetkessä oli tarjolla. Jos ei muuta, ainakin olen taas yhden onnistumiskokemuksen rikkaampi, ja tiedän, että en ole jättänyt kokeilematta unelmiani, vaan tarttunut rohkeasti saada ne toteutumaan.

Ja nyt en siis ensisijaisesti puhu toiminnastani tällä wc-pöntöllä. Vaan siis filosofoin tätä pyrkimistäni kurssille. Onnistuneesti? En tiedä. Mutta oli miten oli, nyt vedän kumpparit jalkaan, pyöräytän koiran räntäsateessa ja sen jälkeen alan valmistautua iltaan. Tämä neitokainen nimittäin lähtee ulos ensimmäistä kertaa sitten.. huh… pitkään.

20140315-105848.jpg

Maija, Peace and love!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.