Paholaisesta polveutuva eläin ja muita tarinoita jaksamisesta

Voin kertoa, että kaikista mahdollisista päivistä juuri tämä on huonoin mahdollinen aloittaa treenit personal trainerini Tiian kanssa. Energiataso on alinta pohjasakkaa, hormoonit sekoittavat pään ja väsyttää niin, ettei pystyssä pysy. Lisäksi tämä paholaisesta polveutuva eläin on saada minut hulluksi

paholainen

paholainen1

Se repii jostain laatikosta koko ajan eri sukkia, hakee eteisestä kenkiä ja kaivaa käsilaukkuani – tekee ihan kaikkensa, että minä varmasti räjähtäisin. Hermot on niin kireällä, että nyt ei enää kenenkään muun kannata alkaa pelleillä mun kanssa…!

Mutta; no mercy, mentävä on, kun on itsensä likoon laittanut. Sitä paitsi luulen kyllä, että tähän oloon treeni juuri onkin paikallaan. Ja eikös se ole niin että pohjalta ei ole kuin suunta ylös päin. Elämäni teema viime kuukausina. Katsotaan mikä on fiilis muutaman tunnin päästä.

/Maija, joka vois taas pitkästä aikaa olla vaan näin:

näin

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.