Superwoman the Fitnesszilla!

Huomenta ihanat supernaiseni ja -mieheni! Ihan PIKKUISEN eri fiilis kuin eilen! Tämä kans, miehet, on jotain, mitä te vaan ette voi ymmärtää: miten nopeasti meininki voi muuttua tässä naisen hormonihärdellissä. Edellisenä päivänä tekee mieli jäädyttää itsensä pakastimeen ja seuraavana elämä on kevyttä ja ihanaa kuin pikkuperhonen. Minun mielen- ja olon muutokseen suurin syy on varmasti tämä

fitnesszilla1

Project Fintnesszilla alkoi eilen Tiian kanssa. Ja minä olen sanalla sanottuna innoissani. Eilinen väsymysangsti häipyi sen saman tien kun tapasin energisen ja iloisen Tiian kuntosalilla. Ja sitten mentiin!

Kävimme läpi kolmiosaisen ohjelmani, teimme alkukuntotestin ja juttelimme ruokapäiväkirjastani. Yllättävintä minulle tässä salitreenihommassa on se, miten yksinkertiaisia ja lyhyitä treeniohjelmat ovat. Olen tehnyt kaiken aikaisemmin aika väärin; hirveät määrät toistoja ja liikkeitä yhdellä treenikerralla. Ja nyt yhtäkkiä tajuan, että tämä oikeasti voi olla aika vaivatonta. Sitähän halusin; että voin helposti sovittaa treenin arkipäivääni ilman, että sille nousisi liian iso kynnys.

Vankka olo on juuri nyt siitä, että tästä tulee aika siisti projekti. Että saan tämän avulla aivan uutta elinvoimaa elämään ja kosketuksen kehooni. Sitä tarvitsen juuri nyt kaikista eniten!

fitnesszilla3

/Maija, Superwoman the Fitnesszilla to be

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.