Ihana nainen! Video glamourkuvauksistani

Tänään tähdet ovat kohdallaan. Sähköpostiini kilahti video Ihana Nainen -kuvauksista Studio Onnista, joissa taannoin olin. En uskaltanut avata sähköpostia heti, mutta nyt äsken katsoin millaisia kuvia minusta oli saatu aikaan. En ollut nähnyt yhtäkään vielä ennen tätä.

Tuntuu vähän oudolta katsoa itseään noista kuvista. Ne ovat toisten valitsemia kuvia minusta – yleensä olen tottunut aina valitsemaan itse minua miellyttävät. Mutta itsensä katsominen tekee hyvää onpa sitten kyseessä glamourkuvaus tai vaan ”tavallinen” valokuva. Suosittelen kokeilemaan. Se on aika mielenkiintoinen kokemus. Että oikeasti katsoo itseään. Ei itserakkaassa mielessä, vaan ihan vain silmästä silmään.

Tunnustan; yhden kohdalla hihkaisin mykistyksestä. Tai ehkä kahden. Olin kaunis. Miten uskomattoman voimauttava kokemus. Minä olen kaunis.

Katso ja kerro mitä olet mieltä!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.