Kenelle tämä käsi kuuluu?

Enää ei voi toivottaa hyvää huomenta, vaikka haluaisi. Olen ollut vauhdissa jo kukon laulusta lähtien ja nyt istun ensimmäistä kertaa tietokoneen äärelle. Tai kuka minua nyt kiletää toivottamasta hyvää huomenta puolelta päivin, Ei kukaan, Siksi toivotan hyvää huomenta sinulle raksuni! Tehtiin eilen taas blogiennätyksiä, isosiskon tarinat selvästi kiinnostavat. Kiitos teille kaikille, jättämisaiheista blogiani oli luettu jättimäärät! 🙂

Tiedättekö kun joskus on sellaisia tapaamisia, joista haluaisi vaan heti hehkuttaa kaikille vastaantulojoille ja pyytää että kaikki maailman peukut olisivat pystyssä tämän asian puolesta? Että jotain tosi mahtavaa voisi olla aluillaan! Tämän aamun kohtaaminen oli sellainen. Voi kun voisin kertoa siitä, mutta säästetään myöhemmälle, jos… eikun… KUN tämä kohtaaminen poikii konkreettisia seuraamuksia. Sitten saat ehkä tietää kenelle tuo kuvassa oleva käsi kuuluu…

tee1

/Maija, intopiukeena

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.