Päivä pulkassa

Ohhoh sentään. Kävin ystäväni Tiinan kanssa juomassa skumpat perjantain kunniaksi. Sitten tulin ruokakaupan kautta kotiin ja söin. Nyt päälle alkaa laskeutua sellainen aikamoisen painostava perjantaiväsymys. Tämä tyttö kiittääkin tästä päivästä, laittaa tietokoneen syrjään ja rentoutuu hetken ennen nukkumaan menoa – tämä päivä saa nyt luvan olla pulkassa. Huomenna alkaa jo ensimmäinen teatterikoulupäivä ja siihen on hyvä latautua kunnolla; opiskelu on todella intensiivistä, sillä se vaatii täydellistä keskittymistä ja itsensä likoon laittamista. Palataan siis huomenissa, höpönassuseni! Nauttikaa perjantaista!

skumppaperjantai

/Maija, väsynyt, mutta kuplivan onnellinen

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.