Tsehovia kesäajan kunniaksi

Huomenta unenpöpperöiset kesäihmiseni! Kesäaika on täällä ja elämä hymyilee! Vai kuinka, miten siellä voidaan? Minä tankkaan sunnuntaiaamun kunniaksi Tsehovin Lokki-näytelmää. Tänään työstetään monologipätkiä näytelmästä. Meillä oli eilen hetki aikaa koulussa myös harjoitella tätä pätkää ulkoa, ja keksin tosi hyvän tavan harjoitella. Minähän kirjoitin joskus aikaisemmin näistä Teatterikoulun vinkeistä esityksen ulkoaopetteluun; siitä miten tärkein asia mitä tahansa tekstiä opetellessa on saada se omaan kehoon. Niinpä minä eilen kaivoin nurkasta jumppapallon ja pyörin sillä ympäri harjoitussalia, tein vatsa- ja selkäliikeitä papattaen tekstiä koko ajan ääneen. Toimii. En minä tiedä osaanko tätä vielä kokonaan ulkoa, mutta ainakin hyvällä mallilla ollaan.

tsehov

Näillä lähdetään liikkeelle tänään! Toivottavasti sinulla on upea ja aurinkoinen päivä. Minä palaan taas blogin ääreen illemmalla.

/Maija, miettien miltä mahtaa kuulostaa ”turilaiden ääni, joka kantautuu lehmustiheiköstä”

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.