Vauvapölyä

Nyt taas elämä hymyilee. Sain osakseni ison kasan vauvapölyä lounaalla Helmin, 7 kk, ja hänen äitinsä Heidin, vähän vanhempi, kanssa. Nämä vauvatapaamiset ovat tavallaan vähän vaarallisia, kun se pikkuruinen Hormonizilla minussa alkaa herätä henkiin nähdessäni näitä vaalenpunaisia ja -sinisiä pikkuihmeitä… Hassu havainto on muuten se, että joka toinen ystävistäni on vasta saanut tai saamassa lapsen ja joka toinen taas eronnut tai eroamassa. Sellainen se elämän kulku kai sitten lienee. Tässä iässä.

Helmi2

Helmi1

Ikä se on vaan alkanut itseäkin mietityttää. Että kuinkakohan kauan tässä oikeasti voi odottaa, että vielä lapsia voi saada. Ei kai sitä voi välttyä tällaisiltakin ajatuksilta, kun ei tässä maailmassa mikään näytä olevan varmaa. Hassua ajatella myös, että omilla lapsuuden kavereilla monella on jo isoja lapsia. Sitten toiset ovat päättäneet panostaa ensin muihin asioihin ja saaneet lapsia sitten myöhemmällä iällä. Sellainen kai se elämänkulku lienee. Monta asiaa voi kontrolloida itse, ja sitten taas on juttuja joihin ei voi vaikuttaa, vaikka kuinka haluasi.

Helmi3

Mutta onneksi minulla on näitä lainalapsia, joiden kanssa saan leikkiä ja hassutella. Näillä vauvapölyillä viikonloppu alkakoon!

/Maija, ihmetellen miten nämä lapset saavat aina miettimään näin isoja asioita

 

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.