Hissiurheilua

Jos me oltaisiin leikitty muutama kuukausi sitten sitä ”Mä en oo koskaan”-peliä (siis sitä, jossa kaikki osallistujat kertovat jonkun asian, mitä eivät ole koskaan aikaisemmin tehneet), niin mä olisin sanonut, että mä en oo koskaan asunut talossa, jossa on hissi.

Mut nyt en voi enää. Asun nimittäin ensimmäistä kertaa elämässäni talossa, jossa on hissi. Tässä näin.

hissi3

Ja nyt olen tässä kolme kuukautta seuraillut suurella mielenkiinnolla tätä hissillisen talon elämää ja tutkinut naapureiden hissinkäyttötottumuksia. Niin mä nyt vähän moralisoin. Koska en ole vielä ihan täysin tajunnut sitä, että ihmiset tulee hissillä alas kolmannesta kerroksesta tai nousee tyyliin toiseen kerrokseen. Siis vanhukset ja sairaat ja kaikki liikuntarajoitteiset ymmärrän kyllä, mut esim toi mun nuori (joo, komea!) naapurin kundi, kun tässä neljännessä kerroksessa asutaan, niin miks hän ei kävele portaita alas?

hissi2

Mä sanoisin näin, että kaikki mahdollisuus pieneen hyötyliikuntaan on hyvä käyttää. Että ne portaat voi mennä ainakin alaspäin ihan kävellen. Toinen juttu sitten taas on se, että kun jengi matkustaa bussilla pari pysäkin väliä, että mikähän siinä on juoni. Mut mikäpäs minä olen tuomitsemaan, vaikka vähän kyllä nyt sormeä heristänkin. Nauttikaa ihmiset rappusista!

hissi1

Tämän haluan vielä näyttää. Kun nyt on noi uudet Pinkit, niin ne on saaneet seuraksi vaalenpunaisen palautusjuomashakerin. Kerronpa vaan, että oikein kiljuen säntäsin aamulla salille, kun tiesin, että saan juoda suklaan makuista palkkaria tästä shakerista ja kirmata rappusia ylös näissä lenkkareissa. Tää on tyttöjen juttuja, ei varmaan pojat tajua. Toistan itseäni; välineurheilu on parasta urheilua. Paitsi hissiurheilu.

/Maija, lopettaa nyt, koska ei voi enää vastata tämän endorfiinihumalan vaikutuksista näihin juttuihin…

Ps. Piti vielä muokata tätä juttua jälkikäteen, kun unohdin ihan kokonaan! Siis meidän talon Hesarinjakaja! Siinäpä vasta merkillisyys. Hän nimittäin ajaa alakerrasta yläkertaan neljän aikaan yöllä pysähyten hissillä joka kerroksessa ja tullen sitten vielä alas hissillä. Siitä tiedän, että ekat kaksi kuukautta heräsin joka yö siihen kun hissin ovi rämähti jokaisessa talon kuudessa kerroksessa. Olin jo aikeissa kirjoittaa tällaisen talokyttämäisen viestin hänelle, että oisko mahdollista ajaa eka kutoseen ja tulla rappusia alas. Mutta sitten mä totuin siihen kolahdusääneen, enkä ole enää herännyt öisin siihen. Kärsikööt sitten muut talon uudet asukkaat samasta hissiunottomuudesta! Nonni, nyt tää vuodatus oli tässä.

2 thoughts on “Hissiurheilua

  1. ”mun nuori (joo, komea!) naapurin kundi, kun tässä neljännessä kerroksessa asutaan, niin miks hän ei kävele portaita alas?”

    Katsos, hississä voi vielä lähtiessä tarkastaa, onks tukka hyvin 😉

  2. Päivitysilmoitus: One happy vappuihminen! | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s