Minulle uusi keskusteluohjelma!

Olen supersupersuperinnoissani! Vihdoin saan kertoa, että saan oman keskusteluohjelman, HelsinkiRealin. Tänään juhlin ja tuuletan ja hihkun ääneen ja hypin tasajalkaa ja tanssin tähtien kanssa!

into

Me ollaan tämän Häkkisen Juhan kanssa tässä nyt tehty jos jonkinlaista projektia yhdessä. Yksi on näille jutuille yhteistä: mielenkiintoiset ihmiset. Ja mielenkiintoiset keskustelut! Niitä olemme käyneet paljon ja eri aiheista – ja hyvin erilaisten tyyppien kanssa. Samaan aikaan Juha on tiirannut silmä kovana London Real -podcastsarjaa netissä, joka viikoittain esittelee yhden uuden ihmisen ja tarinan hänen matkastaan tähän päivään.

Sitten tuli se yksi kaunis päivä ja kirkas hetki, jolloin nämä palat yhdistyivät: mehän teemme tällaisen ohjelman Suomeen! Saimme London Realin siunauksen ja tuen, ja nyt, sunnuntaina räjäytämme ensimmäisen HelsinkiReal -keskustelun nettiin. Puhumme rakkaudesta – minä ja kaksi suomalaista miestä, kuten maanantaina jo paljastin!

HelsinkiReal on syntynyt tästä intohimostamme hyviin keskusteluihin; siitä, että me haluamme kuulla mielenkiintoisia tarinoita, tavata upeita tyyppejä ja antaa sinun siinä samalla tulla mukaan keskusteluun. Toimimme valtavirtamedian ulkopuolella tuottaen mielenkiintoisia kohtaamisia ja nostaen esiin puheenaiheita, jotka eivät aina saa sijaa päivittäisessä mediakeskustelussa. Emme niele purematta sitä mitä uutiset meille myyvät, vaan haluamme tehdä omat päätöksemme. Haluamme valottaa eri näkökulmia ja lisätä tietoisuutta, jotta myös sinä voit päättää itse!

Tässä ensimmäisen lähetyksemme teaseri. Sunnuntaina tavataan! http://www.helsinkireal.tv

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.