Uutisissa tänään

Huomenta kultapossuseni! Kuinka te voitte tänään? Minä voin extrahyvin ja aloitan aamuni normaaliin tapaan: kahvilla, smoothiella ja lukemalla netistä sanomalehtiä. Pääsääntöisesti luen aina Iltalehteä ja Iltasanomia, koska Hesari on rajannut ilmaisen lukemisen vain viiteen juttuun viikossa, ja minulla ne tulevat kerralla luetuksi. Tänä aamuna jäin miettimään sitä, kannattaisikohan Hesarin antaa ihmisten lukea enemmän juttujaan, jos se houkuttelisi meitä enemmän laatujournalismin ja -sisältöjen pariin…

Tänään minulle nimittäin kerrotaan iltapäivälehdissä muun muassa tällaisia tärkeitä asioita

viidakontähtöset_il

viidakontähtöset_leikkaukset_is vt_leikkaus_il

Viidakon tähtösten kauneusoperaatiot ovat nyt tarkasti minunkin tiedossani. Jännä muuten, että eilen alkaneesta ohjelmasta puheenaiheeksi nostettiin nämä leikkaukset eikä esimerkiksi se sisältö – ehkä se kertoo jotain ohjelmasta. Kaikillahan on oikeus tehdä keholleen mitä lystää, mutta sanon vaan, että mesolangat kasvoissa, vaginoplastia (APUA, kyllä alapään leikkely!!), mikroneulaus kasvoissa, hyaluronihappo, joka on rustoittunut huuliin ja PRP plasmahoidot kuulostavat minusta aika hurjilta asiolta.

janni_il

Sitten sain tietää, että laihaakin laihempi parikymppinen bikinifitness-urheilija on laihduttanut 11 kiloa. Voi miten upealta hän näyttää nyt, lihaksikkaana ja rasvattomana! Tätä fitnessurheilutrendiä olen pohtinut paljon. Vaikka itsekin kuntoilen paljon, ja korostan sen tärkeyttä – ja kuvaan itseäni kuntosalilla! – mietin, missä menee raja. Kaikki eivät voi olla fitnesstähtiä. Tämä tyttönen edustaa pientä prosenttia naisista, me muut painimme rasvamakkaroitten ja liikakilojen kanssa – olemme normaaleja naisia! Mutta jos tuo Jannikin, niin… Miten voi ollakin, että minuakin alkaa tällaisten juttujen pohjalta mietityttää, voisiko kehoni olla vähän vielä lihaksikkaampi… I ain’t no angel!

missit_treenaa

Varsinkin, kun näiden puhtoisten missienkin kerrotaan innostuneen treenitrendistä ja ovat tiukkaakin tiukemmassa kunnossa. Eli kauniita? Katsoessani tuota missirivistöä, en voinut taannoisen testini (kun minusta tehtiin kansikuvamalli) pohjalta olla miettimättä: kuinkakohan paljon tuota kuvaa on photoshopattu?

Tätä kuvaa ei ole photaroitu. Tämä on todellisuus, joka peilistä tänä aamuna tuijotti.

räjähtänyt

/Maija, alkaen vaan enemmän ja enemmän tykätä omasta räjähtäneestä itsestään

Kuvakaappaukset: iltalehti ja Ilta sanomat

One thought on “Uutisissa tänään

  1. Päivitysilmoitus: Miehen näkökulma treenattuihin kroppiin ja pumpattuihin tisseihin | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.