Yhtä kysymysmerkkiä

Tänään mä oon näin

20140411-093648.jpg
Niinku sillee että MITÄ TAPHTUU JUST NYT! Ihan joka ainoa taivaankappale näyttää olevan aika lailla täydellisessä järjestyksessä, ja aivan mahtavia asioita tapahtuu just nyt. Olen yhtä kauhistuksen ja innostuksen sekaista kysymysmerkkiä.

20140411-093918.jpg
Kaiken muun lisäksi MaiLifesta on tullut nyt ihan oikea blogi! Lukijoita on aivan valtava määrä, ja taas on pakko pysähtyä kiittämään teitä kaikkia uusia ja vanhoja lukijoita! Te tette tästä niin siistiä!

Pakko myös tunnustaa, että tällä viikolla olen ollut ihan valtavan kiitollinen, että minut jätettiin ja pääsin takaisin Suomeen. Yksinkertaisesti näin. Mitään näin hienoa ei olisi siellä voinut koskaan tapahtua! Ja sitä paitsi tänään, juuri TÄNÄÄN, olen vapaampi ja rakastan eniten kuin koskaan aiemmin elämässäni!

20140411-094409.jpg
Hyvää huomenta, rakkaat blogiystäväni!

/Maija, jättenöjd med ALLT

Mainokset

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.