”Rakkaus tuntuu. Ihan perkeleesti.”

Se on täällä tänään: HelsinkiRealin ensimmäinen lähetys, jonka vieraana on Rakkauden suurlähettiläs, Aaro Löf. Ja toista juontajaa täällä jännittää… Katso lähetyksemme, ja saat vastauksen sihen kysymykseen, joka on kaikkien huulilla; mitä rakkaus on sekä miten rakkaus ja rakastaminen eroavat toisitaan – ja miksi Aaro sanoo, että ”rakkaus ei ole tunne, mutta sen tuntuu, ihan perkeleesti”.

Minä toivon, että tästä keskustelustamme välittyy se valtava herkkyys, jonka itse koin todella vahvana haastattelutilanteessa. Joku minussa muuttui tuon haastattelun jälkeen. Koko viikko sen jälkeen on ollut täynnä ihmeitä. Olen herkistynyt jonkin uuden äärelle. Toivottavasti sinäkin saat tästä ajateltavaa ja rakkautta niin itseäsi kuin muita kohtaan.

/Maija, rakkaudella!

Ps. Lue myös tämä aiempi blogini ”Minulle uusi keskusteluohjelma”, niin tiedät mistä tässä kaikessa on kyse.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.