Miten sä oot tänään?

Huomenta sinä ihana! Maanantai! Miten sä oon tänään? Mä oon näin

väsy

Lapsimessu vei mehut. Totaalisesti! Tätä ihmisparkaa sai kyllä tänä aamuna houkutella sängystä ylös. Mutta olipa hauska viikonloppu! Mikään ei voita niitten ihanien pikkuihmisten suoruutta, iloa, reippautta ja mielikuvitusta. Lapsimessut oli minulle just oikea paikka hengata kaltaisteni kanssa.

Nyt nautin esiaamiaista ja tutkin tämän viikon kalenteria. Oli pakko saada kahvia ja vähän täytettä vatsan pohjalle, vaikka kohta nautin päivän varsinaisen aamiaisen Ekbergillä hyvässä seurassa. Pääsiäisviikko, ja kaikkea mahtavaa tiedossa. Alkuviikosta kuvauksia, tapaamisia, kirjoittamista ja keskiviikkona matkustan Keski-Suomeen! Ehkä ihan ansaittu pieni pääsiäisloma on tiedossa.

tukkasekaisin

Reipasta viikkoa sinulle!

/Maija, joka lähtee nyt kampaamaan hiuksensa

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.