Fade Hetemaj – vahva nainen

Päivät vaan vilahtavat nopeaa vauhtia, kun on ihanaa tekemistä. Töitä, lounastapaaminen, HelsinkiRealin nauhoitukset ja treeni päivän päätteeksi – siinähän se aika hurahti. Nyt istun raukeana iso kalkkunamunakas vatsassani ja NAUTIN! Olen tehnyt sellaisen hyvin tietoisen päätöksen, että vaikka välillä on kiireistä, pysähdyn tasaisesti pitkin päivää nauttimaan hyvistä hetkistä, ihanista kohtaamisista ihmisten kanssa ja vaikka siitä tunteesta, kun energia virtaa kehossa tiukan treenin jälkeen. Silloin kun on kiire, pysähtyminen ja elämän fiilistely on valtavan tärkeää.

Tämän päivän ehdoton huippu oli ihanan Fade Hetemajn kanssa tekemämme HelsinkiReal-haastattelu. Fade on Helsingin kaupunginvaltuutettu, Alexander Stubbin EU-kampanjapäällikkö, vuoden 2009 Pakolaisnainen ja vaikka mitä muuta – supernainen kaiken kaikkiaan! Hän on myös ystäväni jo aiemmin, ja oli hienoa saada hänet keskustelemaan kanssamme muun muassa naiseudesta, vahvuudesta ja neuvoista, joita hän on äidiltään saanut. Minullekin valottui aivan uusi puoli hänestä. Ja erityisen mielenkiintoinen oli se neuvo, jonka hän antoi meille suomalaisille naisille. 27.4. sinäkin näet ja kuulet lisää!

Fade2

Fade1

Nyt minä istun hetken rauhassa ja sitten pakkaan laukun pääsiäisreissua varten. Huomenna suuntaan Jyväskylään vanhempieni luokse. Suoraan sanottuna jännittää aika paljon, sillä palaan sinne ensimmäistä kertaa sitten joulun, jolloin olin… no… aika toisissa tunnelmissa… Hyvää yötä, ihanat!

/Maija, nauttien ja kiitollisena elämästä

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.